SM–maastot 2020 Kurikka OHJEET

  • Kisaohjeet
Kisaohjeet

SM–maastot 2020 Kurikka

  • OHJEITA


SM-maastojen järjestelyissä noudatetaan tarkasti THL:n ja OKM:n ohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Turvaväleihin pyritään kiinnittämään huomiota. Käsidesiä on tarjolla niin urheilijoiden kuin yleisön käyttöön. Alueen siivoukseen kiinnitetään tarkkaa huomiota. Pukuhuoneet ovat kiinni kontaktien vähentämiseksi. Osanoton varmistuksessa pyritään mahdollisimman paljon hyödyntämään verkkovarmistusta, jonka tarkoituksena on vähentää aikaa kisakanslian alueella.

Tulethan paikalle vain terveenä! Pidä huolta käsi- ja yskimishygieniasta

PYSÄKÖINTI

Pysäköintialueet sijaitsevat kampuksen parkkialueella, Huovintie 1, Kurikka. Kävely-matka kisapaikalle n. 1 km.

Linja-autot urheilukentän yläparkkipaikalla, Tanelintie 6, Kurikka.

Media- ja invapaikat urheilukentän parkki-alueella, Tanelintie 10, Kurikka.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia sijaitsee Kurikan kampuksen tiloissa, osoite on Huovintie 1, Kurikka. Kilpailukansliasta urheilijat saavat nimellään kilpailunumeron, johon kiinnitetty RFID-tunniste, hakaneulat sekä ohjeita kilpaili-joille.

Kisakanslian aukioloajat:

Pe 25.9.2020 klo 18:00-21:00,

La 26.9.2020 klo 8:00-20:00 ja

Su 27.9.2020 klo 8:00-19:00 Kilpailukanslian puh. 0405070475

OSANOTON VARMISTUS

Lauantain SAUL:n SM-maastoissa osanoton varmistus tulee tehdä kilpailutoimistoon kirjallisena viimeistään 60 minuuttia ennen ao.lajin alkua.

Joukkuekilpailuun osallistuvien seurojen tulee täyttää ja palauttaa myös erillinen varmistuslomake.

Varmistuslomakkeen voit täyttää ja tulostaa valmiiksi www.sm-maastot2020.fi/varmistus. Lomakkeita löytyy myös kisakansliasta.

Lauantain Flying Finns –junnumaastoihin osanoton varmistusta ei tarvita. NUMEROT HAETAAN KISAKANSLIASTA!

Sunnuntain SM-maastojen osanoton varmistus tulee tehdä kilpailutoimistoon mestaruuskilpailusääntöjen mukaisesti viimeistään 90 minuuttia ennen ao. lajin alkua.

Varmistus on tehtävä sunnuntain jokaiseen lajiin erikseen. Varmistus tehdään palauttamalla osallistumisen varmistuskaavake allekirjoitettuna kilpailukansliaan tai verkkovarmistuksena sm-maastot2020.fi-sivujen kautta avautuvan linkin kautta. Varmistuslomakkeen voit täyttää ja tulostaa valmiiksi www.sm-maastot2020.fi/varmistus

Varmistus suositellaan tekemään ennakkoon tai kilpailunumeron ja materiaalin haun yhteydessä.

Huom! Mikäli urheilija ei osallistu varmistamaansa lajiin ilman, että olisi peruutta-nut varmistuksensa, hän ei voi osallistua muihinkaan lajeihin samana tai kyseisten mestaruuskilpailujen seuraavina päivinä. Jo tehdyn varmistuksen saa peruuttaa viimeis-tään 90 minuuttia ennen lajin alkua

KILPAILUNUMEROT

Kilpailunumerot hakaneuloineen ovat urheilijalle jaettavan kilpailumateriaalin mukana. Kilpailunumerot on kiinnitettävä kilpailuasun rintaan.

VERRYTTELYALUE

Verryttely tapahtuu urheilukentän ympäris-tössä ja maanteillä. Kilpailuradalla verrytte-ly on kilpailun aikana kielletty.

Pukeutumis- ja peseytymistilat

Pukuhuoneet ovat kiinni.

Suihkutilat löytyvät lauantaina Monnarilta (Keskuspuistikko 33) ja sunnuntaina kisakansliana toimivalta kampukselta

Juoksun jälkeen vaatteiden nouto Calling-teltasta. Pukeutuminen viereisessä pukeutumisteltassa.

WC:t sijaitsevat kentän huoltorakennuksessa. Alueella on myös erillisiä WC-tiloja

KILPAILUASUT

Mestaruuskilpailujen sääntöjen mukaisesti kilpailijoiden tulee käyttää seuran virallis-ta kilpailuasua. SAUL suosittelee samaa käytäntöä.

KOKOONTUMINEN

Kilpailijoiden on ilmoittauduttava calling

-teltassa ennen lähtöä. Kokoontuminen alkaa 30 minuuttia ennen ja päättyy 10 minuuttia ennen ohjelmassa ilmoitettua lähtöä. Numerolaput tulee olla kiinnitettynä juoksupaidan rintaan ennen calling -telttaan tuloa. Ilmoittautumisen jälkeen kilpailijat eivät saa poistua rajatulta lämmittelyalueel-ta, joka on pesäpallokentän reunalla.

Huom! Kilpailussa valvotaan myös kesällä 2020 voimaan tullutta uutta WA:n kilpaken-käsääntöä. Kengät tarkistetaan kokoontumiseen tullessa. Kengän pohjan paksuus saa olla enintään 25 milliä.

LÄHTÖ

Lähtö tapahtuu pesäpallokentän tekonur-melta.

JUOMAPISTE

Miesten ja naisten 10 km:n kilpailuun järjestetään tarvittaessa, sääolosuhteista riippuen juomapiste. Maaliin tulon jälkeen on tarjolla mehua tai vettä.

AJANOTTO

Kilpailussa käytetään RFID-tunnistimiin pe-rustuvaa elektronista ajanottoa. Ajanotto-chipin saat numeroa noudettaessa ja se on kiinnitetty valmiiksi numerolappuun. ÄLÄ poista rfid-chippiä numerolapusta!

MAALI

Maaliin tultuaan kilpailijat ohjataan ’maalikarsinaan’, jossa varmistetaan kilpailijoiden maaliintulojärjestys.

KESKEYTTÄMINEN

Keskeyttäneen kilpailijan tulee ehdottomas-ti ilmoittautua lähimmälle ratavalvojalle tai maalin toimitsijoille. Keskeyttäneen kilpailijan tulee poistaa varusteistaan kilpai-lunumero.

PALKINTOJENJAKO

Palkinnot jaetaan erillisen aikataulun mu-kaisesti.

Palkintojenjaon kokoontumispaikka si-jaitsee urheilukentän huoltorakennuksen kulmassa, kts kartta. Palkintojenjako on osa kilpailua ja palkittavien on oltava hyvissä ajoin ennen aikatauluun merkittyä aikaa palkintojenjaon kokoontumispaikassa. Seu-rojen joukkueenjohtajien on huolehdittava, että palkittavat ovat kokoontumispaikalla ilmoitettuna aikana, myös joukkuekilpailun palkittavat.

TULOKSET

Kilpailuiden tulokset julkaistaan kilpailujen sivuilla sekä kilpailualueen ilmoitustauluilla, palkintojenjaon kokoontumispaikan lähei-syydessä.

www.finnresults.fi/sm-maastot-2020 www.sm-maastot2020.fi/tulokset

ENSIAPU

Ensiapupiste sijaitsee urheilukentän huolto-rakennuksen takana. Urheilijoille tarkoitettu ensiapu toimii huoltorakennuksessa. Reitin varrella on muutamia ensiapupartioita.

RUOKAILU

Kisaravintola sijaitsee kilpailualueella. Lauantaina lihakeitto/kasviskeitto. Sunnuntaina nakkikeitto/kasviskeitto.

Kisa-alueella on myös kisakahvila ja muutama makkarakioski.

SEURATELTAT   

Seurat voivat tuoda tapahtumalueelle myös omia telttojaan. Teltoille osoitettu paikka alla olevassa kartassa.·      

Teltat täytyy kiinnittää huolella, Maakiiloja EI SAA KÄYTTÄÄ!  

  1. Telttojen koot ja vaadittavat painot: 2x2m vähintään 2 kpl 20 kg:n painoja tai 3 kpl 15 kg:n painoja 4x4m vähintään 3 kpl 20 kg:n painoja tai 4 kpl 15 kg:n painoja 4x8m vähintään 5 kpl 20 kg:n painoja tai 6 kpl 15 kg:n painoja